Om

Glada Hojen startade som en Enskild firma 2015 på Södermalm för att hjälpa några trafikskolor med deras hojar, så startade firman som en sidohobby bredvid mitt heltidsarbete.

Märkte snabbt att efterfrågan efter en lokal, grymt bra MC mekaniker där man fick personlig kontakt vart stor så kundbasen växte sig snabbt stor.

Jag har lång erfarenhet av att meka med motorcyklar. Började min pro karriär på Yamaha som mekaniker och vart snabbt chefsmekaniker där jag skruvade och servade allt från MX till stora touringhojar. Fortsatte sen och vart anställd på Triumph Motorcycles AB huvudkontor i Skandinavien som Warranty & Technical Manager då jag va support för alla handlare i Norden, höll motor utbildningar, servicekurser, va med under uppstart av nya handlare mm.

Startade ett AB i slutet av 2018 APPES AB som idag äger och driver, inte bara Glada Hojen i ny lokal utan även LC Parts som är grossist för i stort sett det mesta inom mc delar, servicedelar, slitage, tillbehör mm med ett fåtal leverantörer av kvalitétsdelar och märken.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close